Hoofdpijndagboek

nieuw-hoofdpijndagboek-zklMet dit hoofdpijndagboek kunt u goed bijhouden zowel voor uwzelf, als voor uw behandelend arts, hoeveel hoofdpijn of migraine uw hebt. Ook kunt u opschrijven wanneer en hoe vaak u medicijnen gebruikt. Zo krijgt niet alleen u, maar ook uw dokter, een goed inzicht in het patroon van uw hoofdpijn of migraine.

 

 

Download dagboek

Hoofdpijndagboek per maand:
Hierbij een extra pagina om te downloaden en uit te printen. Een pagina die u de mogelijkheid geeft een dagboek per maand op een A4tje bij te houden. Veel hoofdpijnneurologen vinden dit prettiger werken. Zij krijgen zo in één oogopslag een beter beeld van uw hoofdpijn.

Investeer in uzelf en in de hoofdpijnpatiëntenvereniging

Migraine of andere ernstige hoofdpijn vergalt soms flink uw leven. En u heeft het niet alleen, maar samen met uw familie en vrienden.
Uw ernstige hoofdpijn is een dure chronische hersenziekte, waar zorgverzekeraars maar wat graag op willen bezuinigen. Daarom is een krachtige belangenorganisatie zoals de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten nodig. Steun ons en wordt lid, al voor € 25,00 per jaar. Dan kunnen wij doorgaan met het behartigen van uw belangen. Vul het formulier in en wij doen de rest. 

Volg ons op: twitter-logo  facebook-logo